۴/۱۳/۱۳۹۱

سرباز مجروح ترکیه ای درگذشت

در روز 19 ژئون 2012 سازمان تروریست حزب کارگران کردستان (Kurdistan Workers' Party) عملیات تروریست را در شهر حکاری و مطنقه داغلیجا آغاز نمود که متاسفانه در این حمله تروریستی 8 سرباز ترکیه کشته و 19 سرباز دیگر زخمی شدند.
سرباز پیاده مراد حاصیرجی اوغلو (Murat Hasırcıoğlu) یکی از سربازان مجروح در این عملیات تروریستی بود که صبح امروز دار فانی را وداع گفت.
او 27 ساله، متاهل، صاحب فرزندی 3 ماهه و از شهر آفیون کاراحیصار ترکیه بود.
جنازه مراد امروز در ساعت 15:30 در شهر زادگاهش با مراسم نظامی برگزار خواهد شد. 

۴/۰۵/۱۳۹۱

لیست تعدادی از کشته شدگان حوادث 1358 شهر سولدوز (نقده) به دست گروههای تروریستی وقت

- در تاریخ 1358/01/13 اسماعیل قادری متولد 1326 جزء نیروهای مردمی و از اهالی تسنن در سه راهی محمد یار بدست گروههای تروریستی کرد وقت کشته شد.
- در تاریخ 135801/21 احمد مام سلیم متولد 1336، نیروی مردمی، به اتفاق یک خبرنگار در سه راهی محمدیار به همراه تعدادی از مقامات نظامی دولت ایران از جمله سرلشگر ظهیرنژاد به دست گروههای تروریستی کشته و زخمی شدند.
جنگ خونین شهر سولدوز آزربایجان:
در تاریخ 1358/01/31 در روز جمعه گروههای تروریست کرد وقت اقدام به برگزاری میتینگی مسلحانه در شهر سولدوز (نقده) نمودند که با نیت قتل عام مردم ترک جنگی 4 روزه شکل گرفته و به طول انجامید.
مصطفی چمران جنگ خونین شهر سولدوز را چنین وصف می کند:
احزاب چپ در تاریخ 1358/01/31 نیروهای مسلح خود را به نقده (سولدوز) می برد، شهری که از بیست هزار نفر جمعیت آن تقریباً 15 هزار نفر ترک زبانند و معلوم هست که از قدیم بین کرد و ترک حساسیت وجود دارد. در وسط این شهر ترک نشین ، بیست هزار نفر کرد مسلح از نقاط مختلف جمع شده و دست به تظاهرات می زنند که ده هزار نفر مسلح بوده اند. چه کسی می تواند چنین عملی را توجیه کند؟ راستی چه دلیلی داشت که احزاب به ظاهر چپ در نقده ترک زبان روز و بازو نشان دهند و همه قدرت نظامی را در آنجا تجهیز کنند؟ 
جواب برای ما روشن است؟ و آن اینکه می خواستند مسلحانه بر نقده مسلط شوند، زیرا "نقده دروازه آذربایجان" است. برای نفوذ به آذربایجان سیطره بر نقده ضرور بود. لذا مسلحانه وارد نقده شدند و به قدرت نمائی پرداختند. می خواستند هر نفس کشی را خفه کنند ولی حساسیت موجود در نقده به انفجار مبدل شد و زد و خورد درگرفت، خونها ریخته شد، جنایتها صورت گرفت، خانه ها به غارت رفت و یا سوخت، به عصمت دختران تجاوز شد و رسوتاهای زیادی در اطراف نقده مورد هجوم و کشتار واقع شده. تا پس از چهار روز خون ریزی دولت فرمان داد ارتش از ارومیه بحرکت درآید و ب هسوی نقده برود و محاصره کنندگان کرد را متفرق سازد. ارتش نیز تا مثلث نقده پی شرفت و محاصره کنندگاه عقب نشستند. آنگاه سپاه پاسداران به تقاضای مردم نقده وارد شده شد و آرامش را برقرار کرد.
شاهدین این قتل عام حمله گروههای تروریست کورد به شهر سولدوز آزربایجان را چنین وصف می کنند:
دقیقاً روز جمعه ساعت 10 صبح بود که گروهی از احزاب تروریست و رادیکال کرد وقت با همه توان و نیروهای نظامی مسلح خود تعداد بسیار زیادی را در داخل شهر سولدوز جمع کرده و تعداد دیگری را نیز در بیرون شهر و در محور سولدوز- اشنویه، سولدوز – خان (نام جدید پیرانشهر)، سولدوز- ساووج بولاق (نام جدید مهاباد) در حال آماده باش نگه داشته بودند. تمامی نیروهای گروههای کرد سرتا پا از سلاح های سنگین و سبک مسلح بودند. اکثر سران وقت نژادپرست و رادیکال کورد از جمله عبد الرحمان قاسملو، شیخ عزالدین حسین ، شیخ ملا صالح و ... در این تجمع حضور داشتند. شهر سولدوز تنها یک ورزشگاه داشت و آنهم در مرکز شهر و تنها یک خیابان مهم و اصلی دو میدان مهم که مبدل میتنیگ گروههای مسلح کرد گشته بود. این تجمع مسلحانه سپس با توطئه کشتار ترکان بومی به صورت شبانه کلید خورد ...
در شهر سولدوز آزربایجان دو بازار هفتگی وجود دارد و مردم محلی تمام محصولات خود را از این بازار ها تهیه می کنند که یکی در روز پنجشنه در محمدیار و دیگر روز جمعه در شهر سولدوز برگزار می گردد. مردم شهر طبق روال گذشته در بازار جمعه جمع شده و مشغول خرید اقلام مورد نیاز خود بودند و غافل از توطئه گروههای تروریست. که ناگهان راپیمائی مسلحانه گروههای تروریست کرد از سمت ژاندارمری به سمت ورزشگاه شروع می شود. تمامی گروه های مسلح گرد وارد ورزشگاه شده و بعد از تجمع و ایراد سخنرانی به ناگاه و یا به صورت عمد گلوله ای از یک اسلحه شلیک می شود. با توجه به حساسیت موجود بین ترکان و گروههای تروریستی کورد این تجمع به هم می ریزد و تصور جنگ بین ترکان و گروههای تروریستی کرد شکل می گیرد. مردم ترک به هیچ وجه شروع کننده جنگ نبودند، بنا به شهادت بسیاری از مردمانی که شاهد این حادثه بودند اگر روال بر جنگ ترکها بود امکان نداشت احدالناسی از ورزشگاه خلاصی یابد چرا که ورزشگاه دارای دیوار های بلند و محصور و در راه ورودی اداره برق قرار داشت که بر خیابان مسلط بود. حتی اگر به فرض مثال یک شخصی تنها با یک مسلسل در جلوی ورزشگاه می بود می توانست تمام گروههای تروریستی موجود در داخل ورزشگاه را به هلاکت برساند. بالاخره جنگ را گروههای تروریستی کرد وقت آغاز کرده و نیروهای مسلح خود را به اطراف و اکناف شهر گسیل داشتند. جاده های ارتباطی اطراف شهر سولدوز توسط گروههای تروریست کورد وقت محاصره گردید و کل شهر محاصره شد. بسیاری از مردم ترک که در بازار مشغول خرید بودند توسط گروههای مسلح و تروریست وقت گروگان گرفته و کارگران، کشاورزانی که صبح زور بهار به محل کار و صحرا رفته بودند توسط گروههای مسلح کرد به گروگان گرفته شدند.
با شروع تیراندازی گروههای مسلح کرد شهر ناگهان به ولوله افتاده و اشخاص مسلحی که در ورزشگاه بودند شروع به خروج از ورزشگاه کرده و در حین فرار هر کسی را که می دیدند تیراندازی می کردند و در بعضی مواقع به خانه های مردم یورش برده و تمام اهل خانواده را قتل عام می کردند. از جمله خانواده های ترک قتل عام شده توسط گروههای تروریست وقت کرد می توان به خانواده های بدلی، آبیار، قاسمزداه و ... اشاره داشت.
با محاصره و تیراندازی شهر سولدوز آزربایجان توسط گروههای مسلح و تروریست کورد ملت ترک چاره ای جز دفاع از شهر و نوامیس خود نداشتند و عده ای از مردان و جوانان به تپه های اطراف شهر پناه برده و هسته های اولیه مقاوت بر علیه گروههای مسلح کورد را آغاز کردند.
در روزهای اولیه محاصره شهر سولدوز توسط گروههای مسلح و تروریست کرد با قتل عم خانواده های ترک عمده برد با گروههای مسلح کورد بود ولی روزهای بعد با مقاومت جوانمردانه ترکان سولدوز مردم به کمک نیروهای دولتی توانستند شهر را از محاصره گروههای مسلح کرد درآورند. 
روز اول با درگیریهای پراکنده ای در شهر به اتمام رسید ولی دو سه روز بعد مردم شهر سولدوز مشغول دفاع از خانه، کاشانه و ناموس خود شدند. ژاندارمری توسط گروهای مسلح کرد غارت شده و شهربانی نیز وجود نداشت، ارتش نیز فقط با تعداد کمی در پادگانها بود. بسیاری از مردم شهر برای جمع آوری کمک به سوی اورمیه سرازیر شده بودند که این کمک ها پس از 3 الی 4 روز به سولدوز رسید. پس از 4 روز محاصره نیروهای مردمی به کمک نیروهای دولتی توانستند شهر سولدوز را از محاصره گروههای تروریست کورد نجات دهند. 
متاسفانه در این جنگ نابرابر و غافل گیرانه حدود  120 خانواده ترک توسط گروههای مسلح کرد قتل عام شدند که نامها و آمار دقیق قتل عام شدگان تاکنون از سوی دولت یاران اعلام نگریده است. ولی در سایه تحقیق جوانان و محقیقن ترک نامهای چندی از کشته شده گان این جنگ نابرابر گردآوری و منتشر شده است که بعضی از نامهای به صورت زیر می باشد:
1- عباس آبیار، متولد 1304
2- عیوض آبیار، متولد 1335
3- سیف الله آقازاده، متولد 1324
4- قنبر ابراهیم اژدری، متلود 1328
5- سلطانعلی اکبری، متولد 1304
6- نجفقلی الماس زاده، متولد 1330
7- جعفر تقی زاده، متولد 1308
8- علی حسین نژاد، متولد 1339
9- حبیب حقی ، متولد 1292
10- خیرالله حقوردی، متولد 1306
11- اردشیر قاسمزاده، متولد 1337
12- جمشید قاسمزاده، متولد 1328
13- لطفعی محمد زاده، متولد 1273
14- رمضان نصیری، متولد 1318
15- نورعلی هادی، متولد 1305
16- حاج آقا خالقی بفراجرد، متولد 1332 درجه دار
17- سلیمان اشرفی فرد، متولد 1310
18- قوچعلی اطلسی، متولد 1305
19- عزیز بدلی، متولد 1340
20- طرلان قاسم زاده
21- میرزاعلی بدلی، متولد 1314
22- عبدالله پاشاپور، متولد 1324
23- خلیل پوراییرانی، متولود 1342
24- علی پیشیار، متولد 1300
25- محمد جعفری، متولد 1306
26- ایوب رستمی، متولد 1332
27- مصطفی صادقیار، متولد 1327
28- قربانعلی عبدلی، متولد 1270
29- یوسف فیضی پور، متولد 1318
30- رحمت الله قاسمزاده، متولد 1334
31- محسن قاسمزاده، متولد 1292
32- ول یالله مختارپور، متولد 1327
33- نادعلی مسافری، متولد 1318
34- علی مهرفر، متولد 1323
35- نعمت عباس جوان، متولد 1307
36- قربان ولی زاده، متولد 1326
37- حسین علی هاشم پور، متولد 1317
این موارد تنها فهرست کوتاهی از قتل عام 120 خانواده ترک شهر سولدوز آزربایجان می باشد، اگر شما نیز در خانواده، دوستان و آشنایان خود شخصی را می شناسید که در حوادث سولدوز کشته، زخمی و ... شده لطفاً در معرفی و شناسائی آن به وبلاگ قربانیان تروریسم یاری رسانید. 
منبع اسامی: روز شمار سالهای بحران در تاریخ شهرستان نقده، نوشته علی صدرائی

۳/۳۰/۱۳۹۱

لیست کشته شدگان حمله تروریستی حزب کارگران کردستان یا پ.ک.ک

امروز گروهی از میلیتانهای حزب کارگران کوردستان (Kurdistan Workers' Party) حمله چند جانبه ای را به یکی از پایگاه های مرزی ترکیه در حوالی شهر حکاری تحقق ساختند که متاسفانه در این حمله 8 سرباز ترکیه کشته شد، اسامی قربیانیان این حمله تروریستی به قرار زیر می باشد:
گروهبان علی گوموش از شهر قوینه (کونیا) - Ali Gümüş
گروهبان پیاده جاهید کیلینج از شهر دیاربکیر ، منطقه حانی - Cahit Kılıç
سرجوخه عیسی سایین از شهر موش، مرکز - İsa Sayın
سرباز پیاده اومود بولود از شهر صامصون، سالی بازاری - Umut Bulut
سرباز پیاده علی یاسین ارعثمان اوغلو از شهر طرابزون، مرکز - Ali Yasin Erosmanoğlu
صمد بوتون از شهر قونیه، اهیرلی- Samet Bütün
سرباز پیاده مصطفی تورکمان از شهر کوتاهیه ، گئدیز - Mustafa Türkmen
سرباز پیاده یاشار دویموش از شهر گیرسون - Yaşar Doymuş

۳/۲۵/۱۳۹۱

جمع آوری لیست قربانیان ترک گروههای تروریستی پژاک، پ.ک.ک و ...

طی 100 سال گذشته و با پایه گذاری جمهوری مدرن ترکیه موضوع گروههای افراطی و نژادپرست کرد نیز در منطقه ریشه دواند به طوریکه امروزه در کشورهای ترکیه، عراق، سوریه، ایران (آزربایجان غربی) حداقل چندین سازمان و گروهک تروریستی و نژادپرست کوردی به مانند حزب حیات آزاد کردستان پژاک، حزب کارگران کردستان یا پ.ک.ک، حزب شاهین های آزاد کردستان یا تاک، حزب پ.ی.د، حزب و ... را که در طول حیات خویش فعالیتی به جزء ایجاد ناامنی، تروریج خشونت و تروریسم، بمب گذاری، ترویج قاچاق (انسان،انواع مواد مخدر، اسلحه، سوخت و...)، ایجاد حس کینه و نفرت بین دیگر ائتنیکها و .... نداشته اند را شاهد می باشیم.
سازمان تروریستی حزب کارگران کوردستان (Kurdistan Workers' Party) در 30 فعالیت خود در ترکیه سبب مرگ 30.000 شهروند ترکیه که 700 کودک نیز جزء این لیست بلند بالا می باشد بوده است در کنار این آمار بی شک تئوری سوخته حزب کارگران کردستان در ترویج تروریسم نیز سبب مرگ بیش از 30.000 انسان کرد عضو این سازمان فاناتیک شده است. هر یک از این 60.000 انسان بی شک می توانستند با راههای مسالمت آمیزتر در روند احقاق حقوق ملی ائتنیک کرد ساکن کشور ترکیه نقشی اساسی ایفا کنند ولی افراطی گری سازمانهای نژادپرست و تروریست کرد سبب مرگ 60.000 انسان شده است.
در ایران و غرب آزربایجان جنوبی نیز زیر شاخه ایرانی حزب کارگران کوردستان یا نام حزب حیات آزاد کردستان (Partiya Jiyana Azad a Kurdistanê) فعالیت دارد که  این سازمان نژادپرست و تروریست نیز به مانند برادر بزرگ خویش طی سالهای فعالیت خود سبب مرگ هزاران جوان بی گناه ترک شده است. هنوز آمار دقیقی از تعداد قربانیان پژاک از سوی مقامات دولت ایران باگو نم یشود، ولی بی شک آمار بسیار وحشتناکی از تعدد قربانیان تروریسم دور از ذهن نیست. به غیر از پژاک پس از انقلاب اسلامی و در هیاهوی جنگ عراق و ایران نیز در بسیاری از مناطق غرب آزربایجان جنوبی گروههای متعددی تروریستی فعالیت داشتند که از مهمترین این حوادث می توان به کشتار 120 خانواده ترک شهر سولدوز (نقده) در شورش عبد الرحمان قاسملو اشاره داشت. طی تاریخ 100 ساله گذشته نیز اسماعیل سیمیتقوهای متعددی در غرب آزربایجان و شهر اورمیه سبب مرگ هزاران هزار انسان ترک شده اند.
در سوریه شاخه سوریه ای پ.ک.ک با نام پ.ی.د فعالیت می کند که در اوضاع به هم ریخته داخلی سوریه با همکاری با نیروهای بشار اسد دستی در کشتار معترضین به حاکمیت دیکتاتوری رژیم بعث و بشار اسد دارد. سازمان پ.ی.د با همکاری پ.ک.ک اکنون کنترل بسیاری از شهرهای مرزی ترکیه – سوریه را بر عهده گرفته و میلیتانهای سازمان تروریستی حزب کارگران کوردستان به راحتی در داخل شهرهای مرزی اسلحه حمل می کنند. در مدیای منطقه و دنیا خبرهای متعددی از ایجاد کمپ های سازمان تروریستی حزب کارگران کردستان (PKK) در سوریه به گوش می رسد ، گوئی تاریخ دوباره تکرار می شود و به مانند سالهای نه چندان دور بشار اسد و رژیم بعث دوباره سعی در استفاده ابزاری از گروههای تروریست و نژادپرست کورد منطقه را در سر می پرورانند.
در عراق با ایجاد دولت نیمه مستقل کورد اوضاع طور دیگری تغییر مسیر داد، به طوریکه گروههای افراطی کرد با ایجاد رعب و وحشت در شهرهای ترک نشینی به مانند کرکوک سعی در تغییر بافت دمگرافی این شهر ترکمان نشین را در سر می پرورانند، همین موضوع در غرب آزربایجان نیز به طور پیوسته ادامه دارد.
علاوه بر گروههای متعدد تروریستی و نژادپرست کرد باید مدیاها و ابزار پروپاگاندای دستگاه تروریسم را نیز افزود. تروریسم از پروپاگاندا نهایت بهره را می برد، به طوریکه می تواند مسائل را وارنه جلوه دهد. مدیاهای نژادپرستی به مانند تیشک تی وی، Rojhalat تی وی و هزاران سایت و وبلاگ زرد را اشاره داشت که شب و روز سعی در کردستانیزه کردن مناطق ملی ترک نشین دارند، ولی بی خبر از اینکه تنها و تنها حس نفرت و کینه را بین ملت ترک و ائتنیک کرد آبیاری می کنند. نتیجه این عمل احمقانه و بسیار متحجرانه گروههای سیاسی نژادپرست کرد چیزی به جزء جنگ های ائتنیکی نخواهد بود... 
تعدد این همه سازمان تروریستی و نژادپرست کرد را باید در ریشه های تاریخی و جامعه کرد جست که چرا طی حیات خویش همیشه قهرمان خویش را از بین اشخاصی که دستشان به خون هزاران هزار انسان آغشته شده است برگزیده؟
تعدد این همه سازمان و مدیای گروههای تروریست و نژاپرست کورد در منطقه و طبیعتاً نتایج حاصل از قتل عامها، ترروها، بمب گذاری هاو ... که گریبانگیر ملت ترک منطقه می شود ما را بر آن داشت که وبلاگ Terrorism Victims را در راستای سازماندهی لیست قربانیان حاصل از این گروهها را داشته باشیم. از این پس تا جائیکه امکان داشته باشد بیوگرافی قربانیان تمامی گروههای تروریست و نژادپرست کرد منطقه جمع آوری و به چندین زبان منتشر خواهد شد. ازتمامی دوستان و خوانندگان این وبلاگ و الخصوص ملت ترک نیز خواهشمندیم ما را در راستای هدف وبلاگ یاری دهند.
اولین پروژه وبلاگ Terrorism Victims جمع آوری بیوگرافی و لیست اسامی قربانیان حادثه شهر سولدوز آزربایجان که حدود 120 خانواده ترک می باشد را در بر می گیرد، از کلیه اشخاصی سولدوزی و یا ترک که اطلاع موثقی از نام، نام خانوادگی، و ... قربانیان سولدوز آزربایجان دارند خواهشمندیم از طریق راههای ارتباط با مدیر وبلاگ همکاری داشته باشند.